21 december 2020

Retroprints

Retroprints de nieuwe trend van 2021?! 

In deze blog lees je mijn menig en ervaring over 
de Fotofabriek
Afgelopen maand mocht ik een aantal retroprints van hen testen. De Fotofabriek is een van de grootste online drukkerijen in Nederland! Je kan hier van alles laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan; mokken, fotoboeken, foto’s, cadeauverpakkingen etc.  

Voor de retroprints van de Fotofabriek heb je geen polaroidcamera nodig! Polaroidcamera´s zie ik veel op bruiloften. Volgens mij zijn weer helemaal terug van weggeweest! De looks van de foto’s zijn weer helemaal in! Door het witte frame krijgen je foto’s een mooie vintage uitstraling.  
Mijn mening? Retroprints geven toch een iets andere draai aan foto’s dan dat je ze simpel laat afdrukken! Dus heb je geen polaroidcamera, niet getreurd! Je kan ze gewoon bestellen bij de Fotofabriek!  

Vakantiefoto’s staan ook erg leuk op de retroprints! Hang je retroprints bijvoorbeeld op aan een jute touwtje met wasknijpertjes. Of lijst ze in, in een simpel lijstje.  
De prijs-kwaliteitverhouding van de Fotofabriek is goed en hun service is heel goed. Ze zijn erg klantvriendelijk, behulpzaam en reageren snel op eventuele vragen. Ook de verzending was erg snel. Dat is fijn als je snel iets in huis wilt hebben!  

De Fotofabriek heeft ook een hele handige tool om je prints en fotoboeken mee te ontwerpen. Je kunt voor je foto’s verschillende filters en achtergronden gebruiken. Je kunt de retroprints dus helemaal ontwerpen naar je eigen stijl. 
Geef een leuk fotoboek cadeau of maak je huis gezellig met de retroprints. Want met de feestdagen in het vooruitzicht is het zeker een aanrader om even op www.defotofabriek.nl te kijken!