Joost & Jorrinde

Melissa mocht fotograaf zijn op onze mooie trouwdag.
Nou, hier hebben we geen moment spijt van gehad! Melissa kwam ‘s morgens binnen en was heel relaxed en behulpzaam. Zo fotografeerde ze niet alleen, ze hielp even met de trouwjurk aandoen, maakte de trouwjurk schoon en stelde gerust.
We voelden ons helemaal op ons gemak bij Melissa!
Melissa weet iedereen spontaan op de foto te krijgen en heeft oog voor details. Ook is ze lekker perfectionistisch waardoor er prachtige foto’s uitkomen.
We zeiden allebei toen Melissa weg ging na de kerkdienst dat we ervan baalden dat we haar niet de hele dag hadden geboekt…
Zeker een aanrader dus!

Alisha

Melissa is een lieve en rustige meid die heel professioneel te werk gaat. Ze neemt de tijd maar weet tegelijkertijd ook in een korte tijd veel gevarieerde foto’s te maken. Haar gevoeligheid en zachte karakter maakt het altijd super fijn om bij haar op de foto te gaan. Dikke aanrader dus!

Martijn & Tessa

Naast een eerdere fotoshoot heeft Melissa ook onze bruiloft vastgelegd. De fotoshoot deden we midden op de dag, in het bos bij de locatie. Het voelde als een gezellige pauze! We hebben gelachen, gekletst en Melissa heeft foto’s gemaakt die helemaal bij ons passen! We vinden het eindresultaat echt prachtig. Melissa is een enorm getalenteerd en weet goed aan te sluiten bij de ander. Daarbij heeft ze altijd leuk ideeën en geeft ze goede instructies voor als je g e e n idee heb wat je voor de camera moet doen;).

Martijn & Daniëlla

Wij hebben Melissa gehad als bruidsfotograaf. Hele dag super gezellig met haar gehad! En de foto's zijn zo mooi geworden! Melissa, super bedankt!

Jan & Arianne

We zijn enorm tevreden met Melissa! Ontzettend mooie foto's gekregen en ze dacht enorm mee ook tijdens de voorbereidingen. De communicatie verliep altijd goed en de afspraken waren gezellig.
We houden er allebei niet van om op de foto te gaan, maar Melissa zorgde ervoor dat we ons helemaal op ons gemak voelden. Super lieve meid. Een enorme aanrader!

Mart Aarnoudse

We hebben Melissa een fotoshoot van onze grote familie laten maken en dat heeft ons een mooie serie foto's opgeleverd, In haar enthousiasme maakte ze nog meer foto's dan we afgesproken hadden! Ze heeft een eigen stijl (die je aanspreekt of misschien ook wel niet) maar met onze wensen heeft ze ook heel goed rekening gehouden.

Lisethe Lieftink

We hebben laatst een fotoshoot met de familie gehad waarbij Melissa de foto's heeft gemaakt. Het was een leuke, gezellige shoot en de foto's zijn erg mooi en leuk geworden. We zijn er blij mee!

Robert & Sanne

Wij hebben een hele positieve ervaring met Melissa Klaassen Fotografie. Onze afspraken met Melissa waren altijd super helpend en gezellig. Ook op onze trouwdag zelf was het fijn om haar erbij te hebben. Verder zijn we superblij met het eindresultaat, er zitten echt prachtige foto’s tussen! Tot slot verliep ook de communicatie altijd fijn en vlot.

Bert-jan & Lize

Melissa is een lieve, enthousiaste en professionele fotografe. Tijdens ons eerste gesprek kregen we al gelijk een goed gevoel bij haar, ze was heel goed voorbereid én het was ook nog eens erg gezellig. Deze combinatie zorgde ervoor dat wij met vertrouwen haar onze grote dag hebben laten fotograferen. Op de dag zelf was het heel vertrouwd om haar en onze videograaf erbij te hebben, en voelden we ons helemaal op ons gemak tijdens de fotosessie. En de resultaten mogen er ook zijn, we zijn echt heel blij met de aangeleverde foto's!

Peter & Hilda

In januari 2021 zijn wij getrouwd en hadden Melissa als fotograaf, waar we enorm blij mee zijn! De foto's zijn super mooi geworden. We genieten nog steeds van de foto's!

Alex & Marleen

Melissa heeft in juni onze bruiloft gefotografeerd, de foto's zijn ontzettend mooi geworden. Ze is vriendelijk, behulpzaam, lief en vooral ook heel getalenteerd. Ik zou Melissa Klaassen Fotografie aan iedereen aanraden!

Jeanine

Hele fijne fotoshoot gehad. Melissa stelde ons op ons gemak en de shoot verliep heel spontaan. Het zijn echt prachtige foto's geworden. Zo ontzettend waardevol! Melissa heeft prachtig werk geleverd

Jacquelien

We hadden een minishoot gepland, door het weer was er geen zon. Maar de foto's zijn echt fantastisch! Melissa stelt je op je gemak en laat het spontaan verlopen, ze geeft hier en daar aanwijzingen zodat je het leukst op de foto komt. Echt een aanrader!

Myrthe

Melissa fotografeerde mij voor een zwangerschapsshoot en stelt je op voorhand al op je gemak, en geeft fijne, kalme aanwijzingen. Ze geeft je het gevoel dat je natuurlijk op de foto komt, zonder dat het ongemakkelijk wordt. Ook de levering en preview van de foto’s was zeer snel en mooie kwaliteit. Echt een aanrader!

Lotte

Melissa is een super lieve, enthousiaste fotografe. De passie voor haar werk straalde van haar af toen ze mij fotografeerde tijdens het gouden uur. Ik voelde me comfortabel en heb intens genoten van de avond.
De resultaten zijn echt waanzinnig. Ik blijf er steeds maar naar kijken. Ze heeft me vastgelegd precies zoals ik ben. Ik ben erg kritisch, maar ik voel me echt mooi op haar foto's. Dat is een kunst om voor elkaar te krijgen. En zij doet het. De foto's zijn daardoor heel waardevol voor mij. Ik ben Melissa ongelooflijk dankbaar!

Lillian

Ik heb een shoot gedaan bij Melissa. Direct voelde ik mij op mijn gemak!! Mijn meisjes ook en er was een hele fijne sfeer. Ik ben zeer tevreden over de shoot zelf maar vooral op het resultaat. Prachtige plaatjes, niet geposeerd, precies zoals ik het zelf niet kan en Melissa dus wel. Ik weet nu al dat ik hierbij een ixxi ga laten maken.. alleen nu nog kunnen kiezen uit al die mooie foto's.. 😊

Melanie

Vorige week hebben wij een hele leuke zwangerschapsshoot bij Melissa gedaan. De levering van de foto`s is super snel en wat zijn we er blij mee. Ons zoontje had geen zin om op de foto te gaan maar ze heeft er echt wat van weten te maken! Ze stelt je op je gemak waardoor we er echt opstaan zoals we zijn. Dankjewel!

Shirley

Van Melissa een 1 op 1 les gekregen ter verduidelijking van de basis van fotografie, het leren kennen van de camera en daarbij ook nog wat tips hoe je de mooiste resultaten krijgt met fotograferen tijdens het Golden hour.
Melissa is een lieve, rustige en spontane meid, wie je op je gemak stelt. Ik heb veel van haar mogen leren. In de toekomst zou ik zeker nog eens les van haar willen!
Daarbij gaan wij volgend jaar trouwen en is zij onze bruidsfotograaf... Ik heb er 100% vertrouwen in dat het prachtige foto's worden!

Steven & Sandra

Wij zijn ontzettend tevreden over Melissa Fotografie. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en het resultaat is geweldig! Melissa stelt ons volledig op ons gemak en regelt alles tot in de puntjes! We gaan nog heeel erg lang plezier hebben van onze prachtige foto's! Dankjewel!!

Matthias & Jorieke

Melissa legde ons vast, precies zoals we zijn. Ze is gemakkelijk in de omgang en straalt rust uit. Haar foto's zijn loepscherp en ontzettend sprekend. We genieten nog na... De levering van de foto's is heel snel.

Heidi

Als je mooie, natuurlijke foto's nodig hebt; écht waar, bij Melissa ben je aan het goede adres. Ze fotografeert met veel passie, kijkt naar het licht en stelt je op je gemak. Zelf sta ik liever achter dan voor de camera, maar door Melissa gefotografeerd te worden: geen probleem!

Charlotte

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Melissa als fotograaf. Door haar prettige manier van omgang, is het niet meer zo eng om voor de camera te staan. Met de resultaten ben ik ontzettend blij, ik zal hier nog lang veel plezier van hebben. Dankjewel lieve Melissa.