Veel gestelde vragen

FAQ

01.

Ik ben totaal niet fotogeniek! Heb jij hier ervaring mee?

Mensen die verlegen zijn of zichzelf niet fotogeniek vinden heb ik al veel mogen vastleggen. Ik heb deze mensen het vertrouwen in zichzelf mogen geven.
Ze zijn vaak positief verrast over het eindresultaat!
Mede hierdoor ben ik ontzettend enthousiast over mijn beroep!

02.

Wanneer ben je begonnen met fotograferen?

Als klein meisje fotografeerde ik al met mijn fotocameraatje, toen nog met een rolletje. Ik fotografeerde dan vooral bloemen en op vakanties.
Het was meer voor de hobby bedoeld.
Mijn vriendin fotografeerde al wat langer en we gingen er regelmatig op uit om samen te fotograferen.
In januari 2016 kocht ik mijn eerste professionele camera. Nu, zes jaar later ben ik bruidsfotograaf en mag een prachtig beroep uitoefenen.

03.

Met welke camera fotografeer je?

Ik begon 6 jaar geleden met de Nikon D5200. Nu fotografeer ik met de Canon EOS 5D Mark iv. En de 35mm 1.4 lens.

04.

Op welke manieren kunnen wij onze foto's krijgen?

Zonder eventuele voorafgaand gemaakte afspraken voor het versturen van de foto’s, kan je de foto’s downloaden (binnen 7 dagen) (uitgezonderd bruidsfotografie) via een toegestuurde link via de mail.

05.

Hoe oud ben je?

Ik ben 24 jaar.

06.

Wat moet ik aan doen voor een fotoshoot?

Ik adviseer je om geen kleding te dragen met drukke prints, teksten of felle kleuren. Dat kan namelijk afleiden. Ik adviseer je groen, bruin, blauw, zwart, grijs, okergeel en pasteltinten te dragen. Kies bij voorkeur een kleur die goed bij je ogen past! Zo ontstaat er een mooi geheel en gaat de aandacht naar jou als persoon.

Boeken jullie bij mij een gezins- of familieshoot houdt dan rekening met elkaar. Probeer een kleurenpallet te creëren, kies 2,3 of 4 verschillende kleuren uit van de bovengenoemde kleuren om een mooi geheel te vormen.

07.

Op welke locaties kan ik een fotoshoot doen?

Ik fotografeer in heel Nederland op de mooiste locaties in de natuur!

08.

Wat als het slecht weer is op de dag van de shoot?

Ik app of mail je uiterlijk 2 dagen van te voren, als blijkt dat het slecht weer wordt. Ik zal dan ook een nieuwe afspraak met je maken.

09.

Mag je zelf een locatie kiezen?

Ja dat mag zeker! Als de door jou gekozen locatie niet geschikt is of niet handig is dan kiezen we samen een andere locatie uit. Als je zelf geen locatie weet, weet ik veel leuke en mooie locaties waar we heen kunnen gaan.