Contactgegevens

E-mail

Melissa de Bruin – Klaassen 

info@melissaklaassenfotografie.nl

Stuur een bericht

Wil je mij boeken als fotograaf of heb je vragen? Ik probeer je bericht binnen 48 uur te beantwoorden. Nog geen mail terug gehad? Bekijk je spambox of stuur je aanvraag opnieuw. Ik ben ook goed te bereiken op Instagram!

 

   

  Online

  Kvk: 74496719

  [blossomthemes_instagram_feed]

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Wanneer ben je begonnen met fotograferen?

  Als klein meisje fotografeerde ik al met mijn fotocameraatje, toen nog met een rolletje. Ik fotografeerde dan vooral bloemen en op vakanties.
  In januari 2016 kocht ik mijn huidige camera. Het was meer voor de hobby bedoeld. Mijn vriendin fotografeerde al wat langer en we gingen er regelmatig op uit om samen te fotograferen.
  Nu, zes jaar later ben ik fotograaf en heb ik een van de mooiste en leukste beroepen die er zijn.  

   

  MET WELKE CAMERA FOTOGRAFEER JE?

  Ik begon 6 jaar geleden met de Nikon D5200. Nu fotografeer ik met de Canon EOS 5D Mark iv. En de 35mm 1.4 lens. 

  op welke manieren kunnen wij onze foto's krijgen?

  Zonder eventuele voorafgaand gemaakte afspraken voor het versturen van de foto’s, kan je de foto’s downloaden (binnen 7 dagen) via een toegestuurde link via de mail. 

  Wat moet ik aandoen voor een fotoshoot?

  Ik adviseer je om geen kleding te dragen met drukke prints, teksten of felle kleuren. Dat kan namelijk afleiden. Ik adviseer je groen, bruin, blauw, zwart, grijs, okergeel en pasteltinten te dragen. Kies bij voorkeur een kleur die goed bij je ogen past! Zo ontstaat er een mooi geheel. 

  Boeken jullie bij mij een gezins of familieshoot houdt dan rekening met elkaar. Probeer een kleurenpallet te creëren, kies 2,3 of 4 verschillende kleuren uit van de bovengenoemde kleuren om een mooi geheel te vormen. 

   

  wat als het slecht weer is op de dag van de fotoshoot?

  Ik app of mail je uiterlijk 2 dagen van te voren, als blijkt dat het slecht weer wordt. Ik zal dan ook een nieuwe afspraak met je maken. 

  mag je zelf een locatie kiezen?

  Ja dat mag zeker! Als de door jou gekozen locatie niet geschikt is of niet handig is dan kiezen we samen een andere locatie uit. Als je zelf geen locatie weet, heb ik veel leuke en mooie locaties waar we heen kunnen gaan.