21 januari 2021

Peter en Hilda

De start van mijn trouwseizoen kon niet beter beginnen! Wat een prachtige dag! De liefde spatte ervan af! 

Een paar uur voor de bruiloft werd ik wakker van de hevige regen! Ik dacht; het moet echt droog blijven vandaag anders wordt het wel een uitdaging! Maar gelukkig was het droog! En de zon kwam ook nog eens door toen we op de shoot locatie aankwamen! 

Peter had voor zijn toekomstige vrouw een verrassing geregeld! Namelijk niet in het bos fotograferen maar bij het kasteel van de Baron en Barones! Peter had een week van te voren aan mij gevraagd of ik het kon regelen! Dus je voelt hem al hangen. 
Ik hoopte dat het kon want het kasteel is nog in privé eigendom! Maar gelukkig konden we terecht! Hoe gaaf! 
Wat een locatie! Peter is een echte romanticus! 
De sfeer was perfect. Ik ben ontzettend trots op ze, want de foto’s zijn zo mooi geworden. Ze waren heel rustig en ontspannen. Dat spatte ook echt van mijn scherm af! 

Ik kijk terug op een geweldige dag! Vol liefde ondanks alle maatregelen! 

Bekijk meer foto’s in mijn portfolio